AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

На Черкащині відзначили Французький день молока



Французький День молока відзначили 20 липня поточного року на базі молочної ферми ТОВ «Ломовате» яке очолює Володимир Шварцман в селі Сагунівка Черкаського району. Захід організовано за підтримки посольства Франції в Україні, спільно з ТОВ «Євраліс Семенс  Україна», Українською асоціацією виробників молока, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Черкаської ОДА та Управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА .

Заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Віталій Коваль привітав учасників Французького дня молока та зауважив, що розвитку сільського господарства як обласна влада, так і влада на місцях приділяють особливу увагу, адже Черкащина відома як провідна аграрна область, яка характеризується інтенсивним зерновим виробництвом та розвинутим тваринництвом та запросив гостей даного заходу взяти участь у роботі інвестиційного форуму на Черкащині, який відбудеться восени цього року

Про світові тенденції розвитку молочного скотарства, та місце України на світовому ринку молока, досягнення Асоціації виробників молока доповів присутнім Президент Асоціації виробників молока (Україна) Андрій Дикун.

Відразу після офіційного відкриття Французького дня молока організатори запропонували перейти до практичної частини заходу. Зокрема, учасники відвідали молочну ферму, де дізналися як за допомогою французьких технологій на українській фермі виробляють молоко високих стандартів якості. Не менш цікавою була демонстрація кормозаготівельної техніки та  ознайомлення з гібридами кукурудзи на силос і зерно, соняшника, сої та сорго.

В рамках заходу також відбулася дегустація молочних продуктів провідних компаній Danone і Простоквашино.

Учасники цього заходу залишились задоволені побаченим та у майбутньому використають  у  власних господарствах сучасні технології для збільшення рентабельності галузі тваринництва.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування