AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Експерти ЄС розповіли як просувати сільгосппродукцію Черкащини



     03.07.2015 в Департаменті агропромислового розвитку обласної державної адміністрації відбувся навчально-практичний семінар на тему «Брендінг товарів», який проводив керівник проекту Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» Колін Меддок. В семінарі взяли участь експерт Програми Бернар Вендель, експерт з комунікацій та візуалізації Ольга Григоращенко, спеціалісти департаментів агропромислового розвитку, інвестиційно-інноваційної політики та зовнішньоекономічних зв’язків обласної державної адміністрації, члени команди Проекту «Створення регіонального навчально-практичного Центру розвитку багатофункціональних кооперативів», а також представники ініціативних груп зі створення кролівницьких сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

     Експерти розповіли про процес створення бренду та управління ним.Зокрема, Колін Меддок в першій частині свого семінару, використовуючи комплекс маркетингу проілюстрував важливість для споживачів продукції кролівництва.
     В другій частині семінару учасники долучилися до обговорення бренду для кролівничих кооперативів, які будуть створені в рамках Проекту.
     По завершенню семінару стало жваве обговорення найбільш актуальних питань теми «Брендінгу товарів» між учасниками.

 


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування