AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Олексій Павленко відкликав заяву про звільнення



Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко відкликав заяву про звільнення. Про це він заявив на екстреному засіданні Кабінету Міністрів України в четвер, 4 лютого 2016 року, увечері.

"Я розумію повну відповідальність за Україну. Я хочу публічно відкликати свою заяву про відставку при виконанні наступних принципів", - зазначив Павленко. 

Зокрема, він озвучив принципи за якими погоджується відкликати свою заяву про відставку.

"Перше - я проти деструктивного політичного тиску на процес здійснення реформ як з боку партії, так і з боку фракцій і окремих депутатів друге - Я буду наполягати на завершенні всіх розпочатих процесів в сфері дерегуляції, реформи харчової безпеки, земельної реформи, прозорою аграрної приватизації, оновлення кадрового потенціалу та боротьби з економічною агресією з боку РФ, так і продовження нашої успішної євроінтеграції на європейський ринок", - зазначив міністр.

Як повідомлялось раніше, фракція "Самопоміч" прийняла рішення про відкликання Олексія Павленка з посади міністра аграрної політики і продовольства України і він його виконав.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування