AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

День поля в НімАЦ



 Вже традиційно на Маньківщині Німецький Аграрний Центр організовує День поля – виставку  найновіших продуктів та технологій аграрної галузі.
 Протягом семи років Німецький аграрний центр спільно з «Асоціацією подальшого розвитку сучасних сільськогосподарських методів та технологій» успішно працює в Україні та робить вагомий внесок у розвиток сільського господарства через практичне навчання та передачу інформації про новітні технології та «ноу-хау» в цій галузі. Завдяки підтримці всесвітньо відомих фірм – членів АМТУ, що надають у розпорядження продукцію для навчальних та демонстраційних цілей, Німецький аграрний центр користується все більшим попитом серед аграріїв.

 Тож і цьогоріч, 10 вересня на дослідному полі Німецького Аграрного Центру у селі Поташ були представлені найновіші та інноваційні продукти компаній, які є членами асоціації AMTU. В заході взяли участь заступник директора Департаменту агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації Іван Точений, начальники управлінь  агропромислового розвитку 13 районів та керівники господарств.
 Учасники заходу після реєстрації проходили на виставкову площу, де мали можливість ознайомитись із широким спектром продукції, яку пропонують компанії.
 Під час урочистого відкриття Дня поля з привітальним словом до гостей виставки звернулися директор Німецького аграрного центру Рене Мілке, представник федерального міністерства харчування та сільського господарства Німеччини Антьє Фрезе, президент АМТУ Вольфганг Фок.
 Також до організаторів та гостей заходу з вітальним словом звернувся директор департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації  Валерій Данилевський. Він висловив вдячність представникам Німецького аграрного центру за багаторічну плідну співпрацю із департаментом освіти і науки області у галузі підготовки кваліфікованих робітників аграрної сфери та студентів вищих навчальних закладів. Він зазначив, що з 2009 року на базі Німецького аграрного центру пройшли підвищення кваліфікації понад 500 викладачів вищих навчальних закладів, майстрів виробничого навчання, студентів та учнів професійно-технічних навчальних закладів. Вони здобули тут нові ґрунтовні навички, підвищили кваліфікацію та втілюють  свої знання в освітній галузі області.
 У ході заходу відвідувачі мали можливість побачити практичне застосування різної техніки, в тому числі обробіток ґрунту з подальшим посівом культур.  Компанії, що займаються виробництвом посівного матеріалу, продемонстрували гостям виставки різні сорти сої, кукурудзи, цукрових  буряків та соняшнику, а також результати цьогорічних врожаїв. Членами асоціації, які працюють у галузі захисту рослин, було представлено звіт про цьогорічні результати, які показали їхні засоби під час дослідів.
 Всі, хто зацікавився тим чи іншим видом продукції, мали можливість відвідати стенди представлених фірм та отримати персональні консультації у представників компаній.
 Кожна компанія намагалася підготувати свою презентацію якомога привабливіше та цікавіше, організовуючи різноманітні розіграші та лотереї для гостей. В розіграші лотереї  Хоменко Ольга Антонівна головний спеціаліст Смілянського агропромислового управління виграла мобільний телефон. Організатори заходу подбали про чай, каву та кондитерські вироби для відвідувачів виставки, а також – про розважальну програму для гостей Дня поля, яку підготували учасники художньої самодіяльності районного центру культури та дозвілля та Київський український етно-рок гурт «The DOOX».

 

 

 

 

 


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування