AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Спеціалістів з агротуризму, сільського та лісового господарства Ізраїль запрошує на навчання



Посольство Держави Ізраїль повідомляє про оголошення конкурсу на отримання стипендій MASHAV для навчання за програмами професійної підготовки в Ізраїлі.

Навчання буде проходити за наступними напрямками:

- політика і стратегії розвитку господарства в посушливих і напівпосушливих регіонах;
- розвиток лісового господарства та лісове планування;
- екосистеми та відновлення біологічного різноманіття;
- сталий розвиток сучасного високотехнологічного сільського господарства в посушливих регіонах, екологічний туризм в посушливих зонах та інше.

Цей курс є російськомовним, строки навчання з 29 жовтня по 17 листопада 2017 року в м. Кібуці Шфаїм, Ізраїль.

 Також учасники курсу отримають унікальну можливість відвідати VI Міжнародну конференцію «Drylands, Deserts and Desertification 2017».

Стипендії для навчання в Ізраїлі надаються на конкурсній основі та повністю покривають витрати на проживання, харчування та навчання протягом курсу.

Транспортні витрати не покриваються.

Базові вимоги до учасників: вільне володіння російською мовою; досвід роботи за тематикою курсу від трьох років; вітається подання документів від представників профільних державних установ та недержавних організацій.

Пакет супроводжуючих документів та аплікаційну форму необхідно відправити у вигляді сканкопії на адресу [email protected] в термін до 15.09.2017

Ознайомитись з правилами участі у конкурсі та переліком необхідних документів можна на сайті Посольства Ізраїлю http://bit.ly/2syY05b

 

Довідково:

MASHAV - це Ізраїльське агентство міжнародного співробітництва в галузі розвитку. Мета його діяльності - надання країнам, що розвиваються, кращих досягнень Ізраїлю в галузі розробок і планування. Держава Ізраїль як повноправний член міжнародного співтовариства робить свій внесок в боротьбу з бідністю і в зусилля різних країн світу, спрямовані на забезпечення сталого розвитку.

MASHAV як представник Держави Ізраїль та її громадян концентрує свої зусилля на збідьшенні потенціалу та поширення успішного досвіду країни та прагне допомогти урядам, громадам і жителям різних країн змінити життя на краще.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування