AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!
АК » Квітникарство » Спорт » Заарештований воротар НХЛ Микола Хабібулін


Заарештований воротар НХЛ Микола Хабібулін

  


       Воротар клубу НХЛ «Едмонтон Ойлерс» Микола Хабібулін підозрюється в керуванні автомобілем у стані сп'яніння і перевищенні швидкісного ліміту.

    Чорний "Феррарі", за кермом якого був росіянин, зупинили на одному з шосе в Арізоні (США). Це сталося через перевищення швидкості (спортсмен їхав зі швидкістю 112 км на годину при дозволених 70), проте згодом у поліцейського виникли підозри, що Хабібулін п'яний.
    За свідченнями офіцера, у Миколи сльозилися очі, від нього пахло алкоголем. На питання поліцейського, чи знає він причину зупинки, спортсмен припустив, що причина у перевищенні швидкості. Пізніше в розмові з офіцером воротар зізнався, що справді випив, але лише «один келих вина».

    Російського воротаря взяли під арешт. У протоколі поліції зазначено, що хокеїст поводився дивно - попросив поліцейського допомогти йому зателефонувати комусь, потім деякий час вивчав телефонну книгу. Російського спортсмена поки випустили з-під варти.
    Хабібуліну загрожують звинувачення по трьох пунктах. У випадку, якщо суд визнає спортсмена винним, будуть лише адміністративні покарання. Офіційні звинувачення росіянинові будуть пред'явлені, тільки-но стануть відомі результати аналізу крові на вміст алкоголю.

    37-річний Хабібулін зараз не бере участі в іграх своєї команди в НХЛ. Росіянин провів у цьому сезоні 18 матчів, а отримавши травму, вибув до кінця турніру. З цієї причини (та ряду інших) Хабібулін не поїхав зі збірною Росії на Олімпійські ігри-2010 у Ванкувері.

Мітки:

Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування