AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!
АК » Квітникарство » Щоб зима нагадувала літо


Щоб зима нагадувала літо


У другій половині літа саме час подбати про хлібосольну зиму. Адже на городі яскравіють червонощокі помідори, поблискують баклажанчики, красується поважний перець. Все це так і проситься до столу. Та щоб літнє різноманіття не залишилося лише приємним спогадом, треба вчасно подбати про заготовки на зиму.
Салат "Десяточка"

Потрібно: 10 баклажанів, 10 цибулин, 10 великих помідорів, 10 болгарських перчин, 10 зубчиків часнику, 1 стручок червоного перцю, 300 г олії, 100 г солі, 50 г оцту, 5 ст. л. цукру. 

Баклажани припекти в духовці. Зняти з них шкірку. Все порізати кубиками. Варити 30 хвилин. Розкладати в стерильні банки і стерилізувати їх ще 30-40 хвилин. Особисто мені подобається баклажани не запікати, а сирими, зі шкіркою нарізати досить великими брусочками. Так само крупно порізати й інші овочі. Можна взяти помідори чері та пустити їх до салату цілими.

 

 

Перець, фарширований баклажанами

 

Мітки:

Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування