AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

В Інституті державного управління у сфері цивільного захисту проведено випуск слухачів навчальної групи «Керівник робіт з ліквідації НС центральних та місцевих органів виконавчої влади»



2 червня  2017 року на базі Інституту державного управління у сфері цивільного захисту (м. Київ) було проведено випуск слухачів навчальної групи    №18 «Керівник робіт з ліквідації НС центральних та місцевих органів виконавчої влади». В зазначених навчаннях приймав участь начальник радіологічної служби при управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації – Чабан Дмитро Вікторович.

По завершенню курсу організовано круглий  стіл, на якому були присутні помічник начальника Інституту державного управління у сфері цивільного захисту Шевченко І.О., завідувач кафедри організації управління у надзвичайних ситуаціях к.т.н., доцент Юрченко В.О., викладач кафедри організації управління у надзвичайних ситуаціях Гаваза А.О.

У ході обговорення слухачами було висловлено побажання щодо проведення практичних занять з показом інженерних споруд.

По завершенні круглого столу слухачі висловили слова вдячності про високу якість проведення занять науково-педагогічними працівниками Інституту.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування