AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

На базі Черкаської дослідної станції біоресурсів НААН провели круглий стіл з питань земельної реформи



На виконання доручення Міністерства аграрної політики та продовольства України від 19.05. 2017 №37-37-11/12290 щодо сприяння просвітницькій компанії  1 червня 2017 року в актовій залі Черкаської дослідної станції біоресурсів НААН відбувся круглий стіл на тему: «Формування ринку землі в Україні. Як земельна реформа позначиться на розвитку сільських територій?»

Організатор заходу ВГО «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України» та безпосередньо Інна Дерій - голова Черкаської обласної сільськогосподарської дорадчої служби в Черкаській області.

Тема земельної реформи в Україні на сьогодні є важливою та викликає неабиякий резонанс серед суспільства.

В роботі заходу прийняв участь та долучився до обговорення заступник начальника управління – начальник відділу оренди землі та водних об’єктів Іван Точений.

Серед запрошених були голова Драбівської районної ради Володимир Дзета, директор дослідної станції біоресурсів НААН Олександр Бойко, начальник управління агропромислового розвитку Черкаської райдержадміністрації Петро Данилишин,  депутат Тальнівської районної ради Анатолій Ковальов, заступник голови фермерів  і приватних  землевласників Валерій Перепелиця, голова Черкаського відділення Українського державного фонду підтримки фермерських господарств Яків Швачка, фермер Богдан Карнарук та інші.

Кожний з присутніх міг висловити свою думку і бачення подальшого розвитку земельних відносин. Дискусії були щирими та емоційними, а   виступаючі висловлювали свої пропозиції, які рекомендовано довести для врахування до тих інституцій, які прийматимуть рішення з даного питання.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування