AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

AGROSHOW UKRAINE 2017 - перший експо-фест в Україні



18-20 травня у м. Черкаси на території аеропорту відбудеться AGROSHOW UKRAINE 2017 – перший експо-фест в Україні. Це один з найбільших заходів агропромислової галузі в Східній Європі.

Цілі проведення AGROSHOW UKRAINE 2017

-          Створити універсальну площадку для комунікації виробника і споживача в форматі B2B

-          Показати відвідувачам заходу повний спектр аграрно-промислового комплексу

-          Сприяти підвищенню рівня сільськогосподарського виробництва в Україні

-          Залучення іноземних інвестицій

-          Розширити географію виставкових заходів

Експо-фест це - сучасний виставковий формат open-air, який поєднав в собі комерційну, освітню та розважальну платформи. Це єдиний захід з новітнім підходом до його проведення.

Захід проводиться за підтримки Міністерства продовольства і агропромислового розвитку України, Черкаської обласної державної адміністрації та управління АПК в Черкаській області. Організатором виступає ТОВ «Євро Бізнес Консалтинг».

AGROSHOW UKRAINE 2017 орієнтований як на лідерів агропромислового ринку, так і на нових гравців та амбіційних стартаперів. Всі учасники матимуть змогу вигідно представити свій продукт завдяки унікальним рекламним можливостям.

AGROSHOW UKRAINE 2017 буде представлений наступними тематичними розділами: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, траспорт, логістика та ін.

 Під час експо-фесту буде діяти фестиваль інновацій. Він проводиться для того, щоб представники сільськогосподарської галузі дізнались про кращі інноваційні рішення в аграрній техніці і обладнанні, а підприємства мали стимул впроваджувати їх. В рамках фестивалю буде зафіксований рекорд України з кількості дронів в небі в одному місці. Також, під час офіційного відкриття фестивалю, учасники зможуть транслювати демонстрацію новинок на головну сцену та екрани.

Нетворкінг – це необхідність успішного бізнесу. Вся територія буде обладнана та насичена місцями для спілкування та нових знайомств – починаючи від виставкових стендів, закінчуючи кава-поінтами та окремою зоною для нетворкінгу, де в невимушеній діловій атмосфері учасники зможуть заключити угоду чи прийняти важливе рішення з партнером!

Найочікуванішою подією на AGROSHOW UKRAINE 2017 стане «Лабораторія агромаркетингу». Тільки на нашому заході, маркетологи зі світовим ім’ям поділяться з вами секретами правильного ведення бізнесу, розкажуть про те, як створити бренд українського продукту і вивести Ваш бізнес на новий рівень. «Якщо вашого бізнесу немає в інтернеті, то вас немає в бізнесі» - сказав Біл Гейтс, тому особливу увагу буде приділено темі інтернет маркетингу.

Розважатиме протягом 3 днів відвідувачів насичена тематична шоу-програма. На території AGROSHOW UKRAINE 2017 відбудеться ПоросяФест – забіги поросят, DroneExpoShow – виступ танцюючих в небі дронів, TractorWash Girls – шоу мийки тракторів, Agrimotor Challenge – перегони та змагання між тракторами, долання смуги перешкод, Horse-Raise – майстер класи кінного клубу, БарбекюФест  та багато іншого.

На AGROSHOW UKRAINE 2017 будуть відбуватися освітні заходи різного формату: конференції, форуми, презентації, семінари та новітній формат 15х4.

Організатори

Ващенко Ірина – co-founder проекту «AGROSHOW Ukraine 2017»

Ващенко Валерія – co-founder та project-manager проекту

Посилання

Офіційний сайт AGROSHOW - https://www.agroshow.com.ua

Офіційна сторінка в Facebook - https://www.facebook.com/AGROSHOW2017/

Офіційна сторінка в Vk - https://vk.com/agroshow_ua

Офіційна сторінка в Instagram - https://www.instagram.com/agroshow_ua/

 

Організатор-розпорядник: ТОВ «ЄВРО-БІЗНЕС КОНСАЛТИНГ»

+38 (093) 060 31 06, +38 (098) 298 80 44, +38 (0472) 500 065

[email protected]

www.agroshow.com.ua

ЗАВАНТАЖИТИ ЗАЯВКУ

 

ЗАВАНТАЖИТИ УМОВИ

 

ЗАВАНТАЖИТИ ПРЕЗЕНТАЦІЮ AGROSHOW UKRAINE 2017


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування