AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

В Черкасах 24 березня пройде наукова конференція з питань вирощування високопродуктивних сортів озимої пшениці, сої та озимого гороху селекції Інституту польових та овочевих культур (Сербія)



ТОВ «Альянс Кемікалз» запрошує прийняти участь у науково-практичної конференції «Досвід вирощування високопродуктивних сортів озимої пшениці, сої та озимого гороху селекції Інституту польових та овочевих культур (Сербія) в ґрунтово-кліматичних умовах України»,  яка відбудеться 24 березня 2017 р. (початок о 10.00) за адресою: м. Черкаси, вул. Верхня Горова,13, Готель «Дніпро».

Для надання новітньої  практичної інформації по технології вирощування озимої пшениці, сої, озимого гороху Україну вперше відвідають провідні селекціонери Інституту польових та овочевих культур м. Нові Сад (Сербія):

-  координатор науки і наставництва інституту, автор сорту НС 40 С та великої кількості сортів, які зареєстровані в країнах Європейського Союзу, доктор с.-г. наук, професор Србіслав Денчіч;

-  науковий співробітник відділу селекції сої, доктор с.-г. наук Воїн Джукіч;

-  керівник відділу кормових та зернобобових культур, автор сорту озимого гороху «НС Мороз», доктор с.-г. наук Джура Карагіч;

-  керівник відділу зернових культур, науковий консультант по фітопатології, доктор Радівой Йевтіч.

Науковці інституту можуть зустрітися зі спеціалістами Ваших підприємств, провести науково – технологічний семінар, надати відповіді на поставлені питання.

Будемо раді зустрічі з Вами та просимо підтвердити свою участь за електронною адресою: [email protected]  до 22 березня 2017 р.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування