AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

11 січня в Управлінні відбулось засідання обласної комісії з питань утилізації пестицидів



11 січня 2017 року в Управлінні агропромислового розвитку за участю представників Головного управління Держпродспоживслужби, Державної екологічної інспекції та Управління цивільного захисту відбулось засідання обласної комісії з проведення інвентаризації місць накопичення непридатних пестицидів в області.

Станом на 01.01.2016 року в області нараховувалось 284,7 тонн непридатних пестицидів. За 2016 рік кількість непридатних пестицидів зменшилась на 12,2 тонни і в той же час збільшилась новими на 8,5 тонн. Зменшення проти кількості минулого року відбулося на    3,6 тонни. Всього в області залишається       281,1 тонна токсичних відходів. На сьогодні очищено від токсичних відходів 13 районів області з 20.

За інформацією районних інвентаризаційних комісій, непридатні пестициди зберігаються на 12 складах, з яких в незадовільному стані знаходиться 6 складів, в задовільному – 5 складів, в доброму – 1 склад.

В ході роботи комісії були обговорені основні питання щодо оптимізації подальшої роботи в напрямку зменшення кількості токсичних відходів в області.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування