AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Черкаська облрада створила комунальне підприємство для розвитку кооперації в області



Сьогодні депутати Черкаської обласної ради під час роботи ІХ сесії VII скликання прийняли рішення створити комунальне підприємство “Регіональний навчально-практичний центр розвитку багатофункціональних кооперативів Черкаської обласної ради” та затвердили його Статут.

Комунальне підприємство “Регіональний навчально-практичний центр розвитку багатофункціональних кооперативів Черкаської обласної ради” створено з метою задоволення суспільних потреб територіальних громад області в отриманні якісної продукції за доступними цінами та розвитку сільських територій через розбудову інфраструктури кооперативного сегмента аграрного ринку.

Необхідно відмітити, що відповідно до виконання в області заходів проекту "Створення регіонального навчально-практичного центру розвитку багатофункціональних кооперативів" (далі – Центр розвитку), що фінансується Європейським Союзом у рамках грантової програми ЄС "Підтримка політики регіонального розвитку в Україні", проектом передбачено створення комунального підприємства. Виконавцем та реципієнтом міжнародного проекту в області є управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації.

Правовими підставами для прийняття рішення є грантовий договір від 14.01.2015 № 2014/348-429, укладений між виконавцем проекту та Європейською Комісією (реєстраційна картка  № 3184), рішення Черкаської обласної ради від 24.04.2015 № 39-4/VI "Про програму підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів у Черкаській області на період до 2020 року" та Угода про партнерство від 26.01.2015 р., укладена між Черкаською обласною адміністрацією (Бенефіціар проекту), Департаментом агропромислового розвитку обласної державної адміністрації (Координатор проекту), Черкаською обласною радою (Партнер 1 проекту) та Ресурсним центром АНГО (Партнер 2 проекту).

Галузеве управління підприємством доручено Управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Фінансування комунального підприємства буде здійснюватися за рахунок його господарської діяльності, коштів обласного, місцевих бюджетів, грантодавців та інших джерел, не заборонених законодавством.

Підприємство розташоване у м. Черкаси, провулок Комунальний, 35 та має 807,3 кв.м загальної площі нежитлових приміщень обласної комунальної власності

 


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування