AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Колодка та Санченко обговорили перспективи рішень нового покоління для аграріїв



Сьогодні, 3 жовтня, відбулась робоча зустріч начальника Управління агропромислового розвитку Черкаської ОДА Ігоря Колодки з генеральним директором ТОВ “AGRO ARENA” Геннадієм Санченко.

В робочій зустрічі також прийняли участь: комерційний директор ТОВ “AGRO ARENA” Наталія Кравцова та начальник відділу продаж Володимир Богун.

Під час робочої зустрічі учасники обговорили позитивний досвід використання аграрних розписок в області, перспективи запровадження інноваційного страхового продукту від спільного проекту IFC, Сингенти, Креді Агріколь Банку та страхової компанії «АХА страхування» на Черкащині, а також стратегію інформаційної підтримки місцевого виробника насіннєвого матеріалу та іншої сільськогосподарської продукції ТОВ “Маїс” і вітчизняного виробника агрохімікатів ТОВ "UKRAVIT".

Результатом спілкування стала домовленість про інформаційну підтримку з питань розвитку місцевих агроформувань зі сторони Управління агропромислового розвитку облдержадміністрації та надання актуальних пропозицій для сільськогосподарських підприємств різних форм власності від ТОВ “AGRO ARENA” для забезпечення стабільного розвитку агропромислового сектору економіки Черкаської області.

Довідково:

Як повідомлялось раніше, в Україні запроваджується інноваційний страховий продукт від IFC, Сингенти, Креді Агріколь Банку та страхової компанії «АХА страхування», що дозволить розширити доступ до фінансування для аграріїв.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування