AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Аграрії та виробники «хімії» домовляться про ціни на добрива



Аграрії та виробники «хімії» наступного тижня проведуть зустріч, в ході якої домовляться про внутрішні ціни на азотні добрива. Про це повідомляє Українська аграрна конфедерація (УАК).

Виробники «хімії» продовжують продавати добрива українським аграріям дорожче, ніж постачають за кордон. Позиція аграріїв щодо прийнятної цінової формули: ціни «FOB-Чорне море» мінус витрати на перевалку. 

«Представники хімпрому свої пропозиції щодо нової формули під час наради в Мінагрополітики так і не озвучили», — повідомляє УАК. «Саме тому було прийнято рішення провести окрему зустріч під головуванням Української аграрної конфедерації. Її мета — визначити оптимальну формулу для утворення внутрішніх цін на азотні добрива. Зустріч відбудеться наступного тижня», — зазначили в об'єднанні.

Позицію сільгоспвиробників будуть представляти найбільші аграрні об’єднання України (Українська аграрна конфедерація, Український клуб аграрного бізнесу, Аграрний союз України, Асоціація фермерів та землевласників, Всеукраїнська Аграрна Рада). З іншого боку переговорного столу – представники виробників азотних добрив.

Також взяти участь у обговоренні висловив бажання Антимонопольний комітет України.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування