AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Узбекистан запрошує на 21-у Міжнародну виставку сільського господарства



Управління агропромислового розвитку облдержадміністрації повідомляє, що за інформацією Посольства України в Республіці Узбекистан в м. Ташкент у період з 28 по 30 вересня 2016 р. проходитиме 21-а щорічна Міжнародна спеціалізована виставка сільського господарства  «FoodWeek Uzbekistan 2016» і «AgriTek Uzbekistan 2016».

Зазначений захід проводитиметься за підтримки Міністерства сільського і водного господарства Республіки Узбекистан, Асоціації підприємств харчової промисловості  Республіки Узбекистан та Ради фермерів Узбекистану.

Основні розділи виставки «FoodWeek Uzbekistan 2016»: продукти харчування та напої, обладнання для харчової промисловості, технології та обладнання для пакувальної промисловості, сільськогосподарські технології, «AgriTek Uzbekistan 2016» :сільськогосподарська техніка та обладнання, обладнання для садівництва, тваринництво.

Участь українських виробників та підприємців дозволить продемонструвати національний потенціал України у зазначених сферах, ознайомити учасників виставки та відвідувачів з досягненнями українського агропромислового комплексу та забезпечить активну  рекламну компанію за допомогою мас-медіа, залучених організаторами.

Організатор виставки, компанія «EXPO POSITION», надає учасникам виставки такі послуги: бронювання готелю, зустріч в аеропорту, послуги перекладачів, послуги промоутерів, ексклюзивна забудова стенду, послуги по митному очищенню експонатів.

 

Контакти:

Узбекистан,  м. Ташкент, 100000, Юнус-Абадський район, вул. Нієзбек Йулі 1, 7 поверх, офіс № 12,

тел: (+998 71) 234-46-72, 120-43-47, 120-43-49, факс: (+998 71) 120-43-37

web: www.expopositson.com

e-mail: uzbekistan@ expopositson.com.

 

Відповідальний в Україні – директор департаменту доступу до ринків та взаємодії з СОТ (В.А.Цимбал) тел: 596- 67-95


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування