AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

На Смілянщині відбувся науково-практичний семінар з питань практичних засад посіву озимих зернових культур



13 вересня 2016 року на території Черкаської державної сільськогосподарської дослідної станції Смілянського району в с. Холоднянське відбувся Науково-практичний семінар на тему: «Науково-практичні засади посіву озимих зернових культур з елементами контурно – меліоративної системи організації полів в АПК Черкаської  області».

За програмно-реєстраційними даними у конференції взяли участь біля 80 учасників.

Під час відкриття роботи семінару з вітальним словом до учасників наукового зібрання звернувся Ігор Колодка  начальник управління агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації.

Він, зокрема наголосив на актуальності й важливості теми семінару, і відзначив, що від того,  як організовано і якісно ми підготуємося та проведемо літньо-осінні роботи, буде залежити виконання  завдань виробництва сільськогосподарської продукції в запланованих обсягах. Ігор Леонідович побажав всім присутнім успішної роботи, взаємного і корисного обміну думками.

У семінарі взяли участь начальник Управління агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації Ігор Колодка, заступник начальника управління  Іван Точений, спеціалісти управління, обласні державні організації, начальники та фахівці управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, науковці, сільгосппідприємства, представники та фахівці компаній: «Укр Агровіт», «Фрея Агро», «Хімтранссервіс» та інші.

В програмі заходу Михайло Блащук  в. о. директора Черкаської державної сільськогосподарської дослідної станції ознайомив із сортами озимої пшениці вітчизняної селекції для Лісостепової зони України, та особливості їх агротехніки та насінництва. Директор Черкаської філії державної установи  «Інститут охорони грунтів України» Юрій Кривда доповів про агрохімічний стан грунтів сільськогосподарського використання та забезпеченість мінеральними добривами під посів озимих культур в 2017 році. На демонстраційному полігоні учасники заходу оглянули види обробітку грунту сучасною технікою.

Ігор Леонідович побажав всім гарних врожаїв, трудових здобутків, вагомих фінансових результатів, розвитку вітчизняної селекції, сприятливої погоди та мирного неба.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування