AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

ТОВ “МАЇСАДУР Семанс Україна” провела День поля на базі Жашківського кінно-спортивного комплексу “Parade Allure”



Одна з найбільших світових компаній-селекціонерів насіння кукурудзи та соняшника Groupe Coopératif Maïsadour, яку представляє компанія Maїsadour Semences Україна - 23 серпня провела День поля на базі кінно-спортивного комплексу “Parade Allure” у місті Жашків.

Участь у Дні поля взяли представники Управління агропромислового розвитку Черкаської облдержадміністрації, начальники та головні агрономи управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств з різних куточків України.

Учасники заходу відвідали демонстраційні полігони, на яких ознайомилися з новими гібридами кукурудзи та соняшника.  

Керівники та агрономи фермерських господарств, які були запрошенні на День поля отримати кваліфіковані консультації від спеціалістів компанії.

 

Довідково:

До Кооперативної групи Maïsadour входить понад 160 об’єктів (зерносховища, садові центри, птахобійні, промислові об'єкти, заводи з виробництва насіння тощо). Вони знаходяться на південному заході Франції, історичній батьківщині Групи, а також в інших країнах (Україна, Іспанія, Німеччина, Марокко та ін.).

Кооперативна група організована за наступними галузями:

  • на початковому етапі агро-комплексу знаходяться підрозділи з виробництва сільськогосподарської сировини: насіння, сільськогосподарські матеріали, злакові, виробництво овочевих культур, кормів для тваринництва та птахівництва;
  • кінцевий етап агро-комплексу представлений підрозділами переробної промисловості, близької до кінцевого споживача: делікатеси південного Заходу Франції, серед яких фуа гра торгової марки "Delpeyrat" та Байонська шинка, свійські птахи під маркою "Fermiers du Sud-Ouest", а також мережа садових центрів та магазини з продажу садової техніки.

За останні п'ять років Кооперативна група Maïsadour подвоїла свій торгівельний оборот, який в даний час перевищує 1,200 млрд €. Дохід компанії складає 10,0 млн €. На сьогоднішній день у кооперативі нараховується 4500 співробітників.

Maïsadour має кооперативне управління. Саме на рівні Ради директорів, який складається з фермерів, приймаються стратегічні рішення для Групи. Всі члени Ради директорів є одночасно клієнтами, постачальниками та акціонерами. Тож для вирішення будь-яких питань та аналізу роботи вони використовують свій практичний досвід.

Протягом багатьох років стратегія компанії націлена на довготривалий розвиток та нерозривно пов'язана з кооперативом і роботою його 8000 фермерів. Кожен крок, кожна дія враховує екологічні, економічні та соціальні питання.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування