AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

“Маїс” провів Всеукраїнський семінар з питань ефективності вирощування кукурудзи на зерно та силос



На базі сільгосппідприємства ТДВ «Русь» в с. Гельмязів  Золотоніського району відома компанія «Маїс» 26 серпня провела Всеукраїнський семінар-практикум на тему «Європейські технології заготівлі кормів та збільшення ефективності вирощування кукурудзи на зерно та силос»

У заході взяли участь керівники та агрономи  сільськогосподарських товариств з різних куточків України, спеціалісти Управління агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, начальники районних управлінь, представники молочних компанії та інші.

Голова ради директорів Групи компаній «Маїс» Сергій Терещук звернувся до учасників з вступним вітальним словом. Він розповів, що компанія  більше 20 років займається насінництвом кукурудзи та проводить власну селекцію для того, щоб зробити власні гібриди  придатними  до вирощування в різних  кліматичних зонах нашої держави.

Учасники оглянули демонстраційні ділянки на яких було показано силосний гібрид кукурудзи «Аншлаг», огляд ґрунтообробної та силосозбиральної техніки та інше.

На даний час питання заготівлі кормів та збільшення ефективності вирощування кукурудзи на зерно та силос є актуальним для сільгосптоваровиробника зазначив Ігор Колодка.

Як зауважив Сергій Пасєка - заступник генерального директора з продажу, урожайність сільськогосподарських культур залежить не тільки від рівня агротехніки на полі, а й від правильно підібраних гібридів, їх ознак і властивостей, тому ми дуже велику увагу приділяємо створенню гібридів, стійких до стресових умов вирощування, посухи, холоду, з підвищеною стійкістю до найпоширеніших хвороб і шкідників. Для зони Черкащини добре зарекомендували себе гібриди Адевей, ЛГ 30273 і ЛГ 30315. У них чудовий стартовий ріст і ранній посів. А це забезпечує цвітіння ще до настання високих температур.

Даний захід продемонстрував професійний розвиток Групи компаній «МАЇС» у виробництві високоякісного насіння кукурудзи, соняшнику  та вирощування силосного гібриду кукурудзи та іше.

 Високий рівень технології та надійність компанії підтверджує той факт, що черкащани співпрацюють  з відомими компаніями «Монсанта», «Лімагрейн», «Піонер», «Євраліс-семанс».


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування