AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Ізраїль запрошує на навчання з питань розвитку сільської місцевості



Міністерство аграрної політики та продовольства України інформує, що Посольством Держави Ізраїль в Україні відкрито прийом заявок на новий навчальний курс «Політика, стратегія та системи підтримки сільської місцевості», який відбудеться у період з 28 листопада по 22 грудня 2016 року у Центрі досліджень сталого розвитку Weitz (м.Реховот, Ізраїль).

Цей курс розрахований на людей, метою професійної діяльності яких є оновлення сільських територій, пожвавлення маленьких містечок та сіл України (представники громадських організацій, сільських асоціацій, керівників кооперативів, а також працівники органів місцевого самоврядування, що займаються розвитком сільських територій).

Організатором вищезгаданого навчального курсу є Агентство з розвитку міжнародного співробітництва при Міністерстві закордонних справ Держави Ізраїль (MASHAV).

Відбір кандидатів здійснюється на конкурсній основі. Всі потенційні кандидати мають вільно володіти англійською мовою. Анкети від зацікавлених осіб приймаються Посольством Держави Ізраїль в Україні в термін до 09.09.2016.

З більш детальною інформацією про навчальний курс, перелік документів та умови участі можна ознайомитись на веб-сайті Посольства Держави Ізраїль в Україні за посиланням: http://embassies.gov.il/kiev/mashav/Pages/mashav.aspx.

Також за будь-якою інформацією щодо навчальних програм MASHAV можна звертатися до співробітника Посольства Держави Ізраїль в Україні: Ольга Цуприкова, [email protected].

 

Довідково:

Як повідомлялось раніше, 18 травня поточного року відбулась ділова зустріч з представниками Асоціації "Ізраїль - Україна" на базі Черкаської торгово-промислова палати. Під час зустрічі керівники підприємств мали змогу поспілкуватись з представниками Асоціації "Ізраїль - Україна" щодо налагодження співробітництва у аграрній галузі.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування