AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

У Apis Holding LTD розповіли про участь у “Агро-2016”



Головний імпортер на український ринок тільки найвисокоякісніших європейських мінеральних добрив україно-польська компанія Apis Holding LTD взяла участь у XXVIIІ Міжнародній агропромисловий виставці “Агро-2016”. Про особливості та деталі цієї важливої події був взятий коментар у представника компанії - менеджера з зовнішньо-економічної діяльності Ірини Шевченко.

Наводимо пряму мову:

 -        Доброго дня, пані Ірино, якою була атмосфера на виставці?

-         Доброго дня, атмосфера свята, передчуття гарних врожаїв. А взагалі щоб відчути атмосферу такої масштабної події її потрібно було відвідати особисто.

-         Багато було відвідувачів і хто здебільшого її відвідував?

-         Всі чотири дні було безліч відвідувачів як з різних куточків України, так і інших країн. Навіть не зважаючи на погоду, в останні два дні відвідувачів було не менше. Зокрема, до нашого промо-шатра завітало більше 1 тис. осіб. Відвідували багато представників компаній з пропозиціями про співпрацю. Однак, більша кількість відвідувачів це ті, заради кого ми працюємо та впроваджуємо різні програми  – українські аграрії. Звичайно, відвідували нас як агрогосподарства з якими ми постійно співпрацюємо, так і ті, хто тільки чув про нас.

-        Що цікавить наразі українських фермерів?

-     Звичайно цікавить технології які дозволять збільшити врожайність. Майже всі хто до нас завітав мають усвідомлення того, що збільшення врожайності нерозривно пов’язане з покращенням стану грунтів. Наша компанія ставить за мету покращити стан грунтів з використанням високоефективних технології в системах удобрення.

-        На вашу думку чи стане Україна успішною аграрною державною?

-      Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий, під час відкриття наголосив: “Мені дуже хочеться, щоб через короткий проміжок часу ми дуже серйозно говорили, що Україна не просто аграрна держава, а успішна аграрна держава з успішними учасниками ринку”. Беззаперечно, Україна вже найближчим часом стане однією з найуспішніших аграрних держав! Бо має для цього все – і неповторні землі, і працьовитих людей, і велике бажання до змін на краще. Це ми вже довели всьому світові. Але найголовніші наші перемоги ще попереду.

-       Які ви маєте побажання українським аграріям?

-       Бажаємо постійно йти тільки вперед, бути готовим до змін та постійного розвитку. Коли ми будемо єдині, допомагати один одному нам все під силу!

 

Довідково:

Україно-польська компанія Apis Holding LTD (“Ейпіс Холдинг”)  - головний імпортер на український ринок тільки найвисокоякісніших європейських мінеральних добрив.

Компанія активно впроваджує європейську освітню програму аграрного розвитку в Україні, з метою покращити якість грунтів та підвищити урожайність господарств за принципом “мільйон з гектара”.

Більш детально  з пропозицією компанії можна ознайомитись за посиланням “Apis Holding LTD пропонує мінеральні добрива європейського виробництва”.

УПК Apis Holding LTD виступила ініціатором проведення в Черкасах  I Агро-форуму 2016 “Україно-польська програма аграрного розвитку”.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування