AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

В Управлінні пройшла перша селекторна skype-конференція з Мінагрополітики



Під головуванням Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Кутового 26 квітня 2016 року відбулась перша селекторна skype-конференція з питань участі Держави  та Державних компаній у фінансуванні комплексу весняно-польових робіт 2016 року.

Відео-зв’язок з Мінагрополітики відбувався в Управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Участь в відео-конференції прийняли участь перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Коваль та начальник Управління Ігор Колодка.

Під час свого виступу, Віталій Володимирович доповів про стан проведення весняно-польових робіт, стан матеріально-ресурсного забезпечення місцевих аграріїв та про позитивний досвід області у альтернативному залученні фінансових коштів через механізм аграрних розписок, а також про співпрацю обласної адміністрації з ПАТ “Аграрний фонд” та Державною продовольчою зерновою компанією.

В процесі обговоренні питань, визначених тематикою наради, було обговорено ряд проблемних питань з якими стикаються всі області. Також представниками областей було зазначено і ряд проблемних питань, з якими щоденно стикаються аграрії.

В свою чергу Тарас Кутовий, проінформував учасників наради про те, що на даний час у Міністерстві вже опрацьовують питання, що потребують нагального вирішення та готуються пропозиції стосовно їх вирішення та подання на розгляд Уряду та профільним комітетам Верховної Ради України.

 

Довідково:

Проведення першої селекторної skype-конференції було ініційоване керівництвом Мінагрополітики.

Таким чином планується налагодити постійний зв’язок з регіонами для покращання спілкування між керівництвом відомства та обласними управліннями, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку, а також для оперативного вирішення нагальних питань, що виникають у регіонах України.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування