AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Конкурсна закупівля саджанців смородини та малини



Повідомлення про конкурсну закупівлю саджанців смородини та малини за проектом “Реконструкція будівель та облаштування території під розміщення “Регіонального навчально-практичного  центру розвитку багатофункціональних кооперативів”.

З метою впровадження проекту “Створення регіонального навчально-практичного центру розвитку багатофункціональних кооперативів”, фінансованого Європейським Союзом у рамках грантової програми ЄС “Підтримка політики регіонального розвитку в Україні”, управління агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації оголошує конкурс та  приймає пропозиції від зацікавлених осіб щодо закупівлі саджанців смородини та малини.

За детальними умовами, щодо надання конкурсних  пропозицій на закупівлю саджанців,   звертатися до управління  агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, вул. Смілянська,131, каб.225, м. Черкаси, Черкаська обл., 18000, або за  електронною поштою: [email protected], з приміткою  “закупівля саджанців”.

Пропозиції приймаються за адресою: управління агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації, вул. Смілянська,131, каб.214, м. Черкаси, Черкаська обл., 18000 або на ел. пошту [email protected].

Кінцевий термін подачі пропозиції  до 14-00 год.  04 квітня 2016 року

 

Контактна особа: Рекун Анатолій Іванович, тел. 067 470 12 00


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування