AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Триває реєстрація для участі у 2-х загальнонаціональних конкурсах: "Кращий молодий агроном 2016" та "Кращий молодий інженер 2016"



Щомісячним науково-практичним виданням “Agroexpert”, в якому вперше поєднано досвід аграріїв України та Європи, 1 лютого 2016 року оголошено 2 загальнонаціональних конкурси: "Кращий молодий агроном 2016" та "Кращий молодий інженер 2016". Про це повідомляється на веб-сайті видання.

Перший з двох конкурсів пройде за підтримки компанії КВС та Французької Федерації виробників насіння сорго та кукурудзи, партнером в другому конкурсі виступає компанія Цеппелін Україна.

До конкурсу запрошуються молоді та активні фахівці, які бажають випробувати свої знання і вміння, взявши участь у цьому змаганні.

Конкурс пройде у два етапи в період з 1 лютого й до кінця жовтня 2016 року. Після закінчення терміну реєстрації  (з 1 квітня) учасники отримають теоретичні питання та задачі. Переможців визначить експертна комісія (журі), до складу якої входять представники інститутів НААН України та представники компаній-партнерів.

Всі учасники одержать у подарунок річну передплату на журнал Agroexpert.

Чотири переможці конкурсу “Кращий молодий агроном 2016” отримають у нагороду освітню подорож до Франції, а переможці “Кращий молодий інженер 2016” – цікаві призи від партнерів.

Підведення підсумків та нагородження кращих відбудеться під час виставки “Інтерагро” у м. Києві.

Реєстрація закінчується 31 березня!

Більш докладно про конкурси можна дізнатися за посиланням:

“Кращий молодий агроном 2016”

“Кращий молодий інженер 2016”


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування