AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

ПАТ "Аграрний фонд" запрошує до співпраці



Найближчим часом ПАТ “Аграрний фонд” розпочинає весняну форвардну програму по  закупівлі зерна врожаю 2016 року, про це йде мова у повідомленні фонду.

Форвардні закупівлі передбачають придбання пшениці 2 та 3 класу  урожаю 2016 року  у  товаровиробників на умовах авансового платежу в розмірі не менше 45% і не більше 65% від загальної вартості поставки товару за договором.  Остаточний  розрахунок проводиться  за ринковими цінами на дату поставки зерна у власність ПАТ «Аграрний фонд».

Товаровиробникам, які виявили бажання отримати авансові кошти   на умовах форвардних закупівель, необхідно надати заявку та пакет документів  для укладання договорів до  Черкаського відділення ПАТ Аграрний фонд

Про дату початку та умови фінансування буде повідомлено пізніше та проінформовано Управління агропромислового розвитку області.

ПАТ «Аграрний фонд» здійснює закупівлю продовольчої пшениці 2 класу врожаю 2015 року за спотовими договорами на умовах EXW ПрАТ «Черкаський КХП».  

Ціна договірна, узгоджується на дату поставки.

ПАТ «Аграрний фонд» займає більше 20% ринку борошна в Україні та в асортименті пропонує для реалізації борошно:

-         пшеничне вищого сорту;

-         пшеничне першого сорту;

-         пшеничне другого сорту;

-          житнє.

Наша компанія гарантує високу якість борошна згідно ГСТУ 46.004-99 на борошно пшеничне та ДСТУ 7045-90 на борошно житнє.

Розглядаємо пропозиції по співпраці з борошноспоживчими підприємствами, дистриб’юторами – фірмами, підприємцями або агентами промислового підприємства, які можуть здійснювати реалізацію нашої продукції.

ПАТ «Аграрний фонд» - надійний партнер аграріїв, які дбають про розвиток своєї справи і шукають для цього нові можливості.

 

За детальною інформацією просимо Вас звертатися до Черкаського відділення Аграрного фонду, яке знаходиться за адресою:

м. Черкаси, бульвар Шевченка 266/1, офіс 403

Контактний тел. 067 – 328- 65 – 92 або 0472 – 32-05-77


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування