AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

ДП “Черкасистандартметрологія” надає послуги переробникам зернової продукції



Державне підприємство "Черкаський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" постійно надає послуги підприємствам з переробки зернової продукції.

ДП “Черкасистандартметрологія” проводить повірку:

- аналізаторів зерна (Infratec, Спектран, Инфраскан тощо) за показниками “масова частка білка” та “масова частка вологи” для пшениці, ячменю та кукурудзи;

- вологомірів зерна за показниками “масова частка вологи” для пшениці, ячменю, кукурудзи, соняшника та сої;

- приладів для визначення числа падіння ПЧП (згідно з ДСТУ 7366 для повірки застосовуються проби зернових культур, які атестовані за значенням числа падіння);

- шаф сушильних (СЭШ-3, СЭШ-3М тощо, що застосовуються для визначення вологості пшениці, ячменю, кукурудзи, соняшника, сої) із використанням проб зернових культур, які атестовані за показником “масова частка вологи”.

З метою врахування чинників, які впливають на похибку вимірювання масової частки вологи, повірку вищевказаного обладнання рекомендується проводити на місці експлуатації.

Додаткову інформацію можливо отримати за телефонами: (0472) 37-45-56, 45-72-74.

 

Довідка:

Державне підприємство "Черкаський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" забезпечує державну політику у сфері технічного регулювання та захисту прав споживачів на Черкащині.

Пріоритетними напрямками діяльності підприємства є надання послуг у сфері метрології, стандартизації та сертифікації продукції, послуг і систем управління якістю. 3 підрозділи підприємства працюють у містах Умань і Ватутіне. Високий рівень кваліфікації підприємства підтверджує впровадження системи управління якістю робіт і послуг на відповідність ДСТУ ISO 9001:2009.

На підприємстві створено сучасну потужну еталонну та випробувальну базу. Спеціалісти ДП «Черкасистандартметрологія» мають великий досвід робіт із випробувань продукції, виробленої в Україні та за її межами. Саме тому фахівці оперативно та якісно виконують  роботи та надають послуги на найвищому рівні.

Детальніша інформація на сайті ДП “Черкасистандартметрологія”


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування