AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Павленко написав заяву про відставку. Мінагрополітики працює в звичайному режимі.



Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко написав заяву про відставку та подав її до Верховної Ради України. До прийняття рішення парламентом, Мінагрополітики продовжує виконувати обов’язки,  не збавляючи темпи роботи. Про це 29 січня 2016 року повідомив Міністр Олексій Павленко на своїй сторінці у Facebook.

Рішення про відкликання Павленка з посади було прийнято партією "Самопоміч", висуванцем якої він є.

"Я написав заяву про відставку, яку подав до Верховної Ради України. Фракція "Самопоміч" прийняла рішення про відкликання мене з посади міністра аграрної політики і продовольства України. Я повинен виконати рішення фракції, яка 14 місяців тому висунула мене на посаду міністра", - повідомив Павленко.

За його словами, рішення є виключно політичним.

"Рішення, жодним чином не пов'язане з моєю роботою на посту міністра. Фракція зробила свій вибір, обумовлений виключно політичною доцільністю. До прийняття рішення парламентом я і команда Мінагрополітики продовжуємо працювати, не зменшуючи темпів роботи", - написав міністр.

Нагадаємо, що раніше у ЗМІ народні депутати, члени фракції «Самопоміч» у Верховні Раді публічно високо оцінили роботу Міністра Олексія Павленка та команди Мінагрополітики, а також повідомили, що його кандидатура може бути висунута до нового складу Уряду, у разі його переформатування. Зокрема, Голова фракції Олег Березюк заявив: «Міністр Олексій Павленко є, напевно, найкращим міністром, який дійсно розуміє і любить свою роботу». Народний депутат та заступник голови фракції «Самопоміч», Голова антикорупційного комітету ВР, член політради партії «Самопоміч» Єгор Соболєв назвав Олексія Павленка «найбільш успішним міністром». «Павленко отримав величезний успішний досвід. Ми хочемо і далі з ним працювати. «Самопоміч» не бачить іншого аграрного міністра у складі нового Уряду», - наголосив Єгор Соболєв.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування