AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Мінагрополітики розроблено проект наказу щодо страхування врожаю озимих культур з державною підтримкою



Міністерством аграрної політики та продовольства України розроблено проект наказу про питання здійснення страхування майбутнього врожаю озимих зернових сільськогосподарських культур з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весняно-літній період вирощування.

Проект наказу опублікований на сайті Мінагрополітики.

 

Міністерством аграрної політики та продовольства України розроблено проект наказу про питання здійснення страхування майбутнього врожаю озимих зернових сільськогосподарських культур з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весняно-літній період вирощування

Проект наказу опублікований на сайті Мінагрополітики.

В документі міститься перелік документів, необхідних для страхування врожаю зернових культур з державною підтримкою від сільськогосподарських ризиків на весняно-літній період вирощування.

Також пропонується затвердити умови, тарифи та ряд інших документів по укладанню та супроводженню договорів страхування.

Прийняття проекту наказу посилить захист майнових прав та інтересів сільськогосподарських товаровиробників, у першу чергу тих, які займаються вирощуванням озимої пшениці, озимого жита та сприятиме максимальному використанню можливостей співпраці аграрного та страхового ринку.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування