AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

ПАТ «Аграрний фонд» розгляне всі пропозиції щодо закупівлі гречки за ринковими цінами - Радченко



     ПАТ «Аграрний фонд» на виконання державної програми з забезпечення продовольчої безпеки країни розгляне всі пропозиції від сільгоспвиробників щодо закупівлі гречки за форвардною програмою 2015 року. Про це голова правління ПАТ «Аграрний фонд» Андрій Радченко заявив в ефірі Телеканал 24.
      «Ми проводимо закупівлі і з задоволенням розглянемо всі заявки від сільгоспвиробників на придбання гречки, яку вони вже посадили чи збираються посадити», - сказав Андрій Радченко.

       Голова правління також додав, що гречка закупається за державною програмою для забезпечення продовольчої безпеки країни, а розрахунок за гречку на момент поставки зерна буде відбуватися за ринковими цінами.
       Як повідомлялося раніше, ПАТ «Аграрний фонд» планує придбати 25-30 тис. тонн гречки за програмою форвардних закупівель 2015 року.
     Закупівельна ціна за 1 тонну гречки складає 6100 грн. Передплата за форвардним контрактом - 65%. Решта суми буде виплачена після виконання надходження зерна з урахуванням ринкової ціни на момент поставки.

За інформацією ПАТ «Аграрний фонд»

 


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування