AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Держрибагентство скасовує 30% адміністративних послуг, - Ярема Ковалів



        Прийнято рішення скасувати третину адміністративних послуг в рибній галузі. Про це повідомив Голова Держрибагенства України Ярема Ковалів.   
        Відповідне рішення прийнято на виконання доручення Міністра аграрної політики та продовольства Олексія Павленка щодо дерегуляції у галузі.
        За словами Яреми Коваліва, було проаналізовано список адміністративних послуг у рибному господарстві. «Виявилось, що деякі з них не мають жодного сенсу. Це – джерело корупції та тіньових схем. Залишимо насамперед послуги, передбачені міжнародними зобов’язаннями України, або європейськими стандартами», - наголосив Ковалів.

      Він також зауважив, що Держрибагентство підготувало і направило до Мінагрополітики низку нормативних документів для скасування адміністративних послуг.
      "Наразі відбувається процес гармонізації національного законодавства  у рибній галузі з європейським. Ми ліквідуємо корупційні схеми, відкриваємо шлях інвестиціям у галузь, стимулюємо малий та середній бізнес», - повідомив Голова Держрибагентства.
       Для прикладу він назвав скасування присвоєння номерів суб’єктів, які здійснюють консервне та пресервне виробництво, погодження на дослідний вилов біоресурсів, режимів рибогосподарської експлуатації водних об’єктів.

За матеріалами Прес-служби Мінагрополітики

 


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування