AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

У Департаменті агропромислового розвитку відбулися робочі наради із районними управліннями.



На протязі минулого місяця відповідно затвердженого графіка у Департаменті агропромислового розвитку відбулися робочі наради із районними управліннями. Запрошені начальники управлінь агропромислового розвитку районних державних адміністрацій, спеціалісти управлінь.

Робочі наради проводив Ігор Колодка за участі начальників відділів Департаменту. Керівники та спеціалісти управлінь інформували щодо стану справ у сільськогосподарському виробництві районів.

Головною темою обговорення стояло питання перепрофілювання роботи Департаменту.

Згідно Розпоряджень облдержадміністрації від 24.072015 №359 та 14.09.2015 №461 Департаменту делеговані наступні повноваження:

1)      Готувати документи, необхідні для передачі у користування на умовах оренди водних об’єктів, розташованих на території області та подавати їх на погодження комісії;

2)      За рішенням комісії укладати, продовжувати та розривати з орендарями договори оренди або надавати вмотивовану відмову;

3)      Виступати організатором торгів по продажу права користування на умовах оренди водних об’єктів у комплексі із земельною ділянкою;

4)      Організовувати підготовку проектів розпоряджень обласної державної адміністрації з питань земельних відносин.

Відповідно було доведено завдання районним управлінням  щодо розширення функцій Департаменту з питань передачі в оренду водних об’єктів, земельних ділянок, розширення кооперативного руху та ін.

Після проведених нарад було надано відповідні доручення районним управлінням  щодо визначення відповідальних осіб та перебудови роботи з урахуванням нових завдань та функцій.

Організаційна перебудова роботи  Департаменту та районних управлінь  повинна орієнтуватись на інформаційно-аналітичну діяльність, наданні юридичних послуг в роз’ясненні законодавчої бази,  впровадженню сучасних технологій виробництва, економічному обґрунтуванні вирощування сільськогосподарських культур.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування