AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Канадські партнери запропонують проектні рішення щодо розвитку кооперативів в Україні, - Володимир Лапа



Україна та Канада домовилися співпрацювати щодо розвитку кооперативного руху у нашій країні. Канадські партнери готові проаналізувати нормативно-правову базу в Україні, що регулює ці питання. Також будуть напрацьовані відповідні проектні рішення щодо розвитку малих форм господарювання в агросекторі.
Про це повідомив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Володимир Лапа під час зустрічі з представниками проектів міжнародної технічної допомоги, що фінансуються Урядом Канади.
Він наголосив на важливості розвитку в Україні малих форм  господарювання, які поєднують власні економічні інтереси із соціальною відповідальністю перед громадою. Зокрема, положеннями Єдиної комплексної стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій на 2015-2020 роки, передбачено системну підтримку сімейних ферм та кооперативів в сільській місцевості.
Довідково:
За сприяння проектів міжнародної технічної допомоги, що фінансуються Урядом Канади в Україні, успішно реалізуються низка проектів, зокрема:
проект "Розвиток молочного бізнесу в Україні» щодо створення та зміцнення власної матеріально-технічної бази, інформування та навчання сільськогосподарських виробників та сільського населення;
проект розвитку зерносховищ та сільськогосподарських кооперативів в Україні “Канадський кооперативний зерновий проект» щодо підвищення ліквідності та розширення їх бізнесу з вирощення зернових культур;
проект "Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва". Мета проекту - зміцнення індивідуальних виробників та оптимізація маркетингового ланцюга з виробництва плодоовочевої продукції.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування