AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

«Найперспективніші культури для забезпечення аграрних розписок — озима пшениця, озимий ріпак та кукурудза», - Владислава Рутицька



      Про це заступник Міністра з питань євроінтеграції сказала під час  панельної дискусії «Поширення  системи аграрних розписок в регіонах України», яка відбулась в рамках проведення виставки «АГРОЕКСПО-2015».
      «Застосування аграрних розписок в Полтавській області дало істотний результат для першого року роботи інструмента, видано 9 товарних і 1 фінансова розписка. Середній розмір зобов’язань за однією аграрною розпискою — близько 3 млн. грн.», - зазначила Владислава Рутицька.
    За сприяння Мінагрополітики проводиться активна робота над розвитком такого фінансового інструменту:  методичні розробки щодо бухгалтерського обліку та оподаткування операцій з аграрними розписками згідно норм чинного законодавства, вчинення виконавчих написів та примусового виконання аграрних розписок.
     «Поширення областей використання аграрних розписок на Харківську, Черкаську та Вінницьку області майже в чотири рази збільшить обсяг сільськогосподарських угідь, майбутній врожай з яких потенційно може стати предметом застави за аграрними розписками», - додала заступник Міністра.

За матеріалами мінагрополітики


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування