AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

«ТЕРРА ФУД» — №1 з виробництва молочної продукції в Україні за підсумками першого півріччя 2015



 Компанія «ТЕРРА ФУД», за підсумками першого півріччя 2015 року, була визнана лідером з виробництва молочної продукції в Україні, згідно досліджень ринку агентством AR-group. «ТЕРРА ФУД» — №1 з виробництва молочної продукції в Україні починаючи з 2014 року, абсолютний лідер з виробництва і продажу вершкового масла та рослинно-вершкових сумішей, №1 з продажу сиру в Україні. «ТЕРРА ФУД» об'єднує молочні активи Групи «ТЕРРА ФУД» — одного з найбільших українських вертикально інтегрованих холдингів, що розвиває бізнес у трьох галузях (молочна, м'ясна, агро), з виробничими майданчиками в Україні. Компанія є сильним гравцем міжнародного ринку експортуючи продукцію більш ніж в 30 країн світу.

Ключові бренди компанії: «Ферма», «Тульчинка», Premialle, «Біла лінія». Виробничі потужності «ТЕРРА ФУД» включають 19 заводів. Підприємства компанії сертифіковані на відповідність міжнародним стандартам менеджменту якості ISO 9001, менеджменту в області безпеки харчової продукції ISO 22000 та екологічного менеджменту ISO 14001.

Загальні виробничі потужності «ТЕРРА ФУД»:

·        переробка молока – 553000 тонн на рік;

·        виробництво вершкового масла і рослинно-вершкових сумішей – 113600 тонн на рік;

·        виробництво сиру – 54000 тонн на рік;

·        виробництво цільномолочної продукції - 120000 тонн на рік.

·        виробництво м'якого сиру – 2900 тонн на рік.

 Високу якість продукції «ТЕРРА ФУД» підтверджують більш ніж 30 нагород національних і міжнародних конкурсів і дегустацій, серед яких «Вибір року» (2011), Премія СНД за досягнення у сфері якості (2009), «Бренд року» (2009), звання лауреата всеукраїнської акції «Лідер товарів та послуг України» (2007), диплом «Еталон якості» іміджевої програми «Суспільне визнання» (2006).    terrafood.ua

 


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування