AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

НА УМАНСЬКОМУ ЕЛЕВАТОРІ ВСТАНОВИЛИ НОВИЙ АВТОРОЗВАНТАЖУВАЧ



ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» продовжує системну роботу по модернізації та технічному переоснащенню своїх елеваторних потужностей.
31 серпня на філії ДПЗКУ Уманський елеватор введено в експлуатацію новий 80-ти тонний авторозвантажувач. Про це повідомив директор департаменту елеваторного господарства Леонід Терещенко.
 «Даний авторозвантажувач призначений для вивантаження зернових, із будь-якого автотранспорту, з причепом або з напівпричепом, через задній борт», - зазначив Леонід  Терещенко.

 Він підкреслив, що основна перевага цього обладнання – можливість розвантажувати великогабаритні автомобілі. Так, одна автівка розвантажується протягом 10 хвилин, що дозволяє вивантажити 250-300 тонн зернових за одну годину, а це 5-6 автомобілів.
«Протягом 1-2 місяців ми плануємо встановити такі авторозвантажувачі на Буринському елеваторі, Врадіївському елеваторі, Новоукраїнському КХП та Хлібній базі 86», - поінформував Леонід Терещенко.
За словами директора філії ДПЗКУ Уманський елеватор Віктора Мудрака, на разі здійснюється модернізація підприємства, нове обладнання дасть можливість удвічі збільшити приймання зернових.
 «Це найбільший вітчизняний авторозвантажувач по довжині платформи та вантажопід’ємності. Завдяки його встановленню ми збільшимо вантажопотік та ліквідуємо транспортні черги, що задовольнить потреби поклажодавців і покращить фінансові показники підприємства», - відмітив керівник Уманського елеватору держкорпорації.
 Варто зазначити, що під час введення в експлуатацію нового авторозвантажувача були присутні аграрії Уманщини. Так, на думку Володимира Мальченка – голови ради сільгоспвиробників Уманського району, елеватори ДПЗКУ – одні з надійніших партнерів серед українських хлібоприймальних підприємств.

Прес-служба ПАТ «ДПЗКУ»


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування