AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

На Катеринопільщіні відбудеться інформаційний семінар про фінансований Європейським Союзом проект з розвитку кооперації



 05 серпня 2015 року о 10.00 год. у приміщенні Катеринопільської районної державної адміністрації відбудеться інформаційний семінар про проект “Створення регіонального навчально-практичного центру розвитку багатофункціональних кооперативів”, який упроваджує Департамент агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації та фінансує Європейський Союз у рамках програми ЄС “Підтримка політики регіонального розвитку в Україні”.
 З метою поширення інформації про Проект та забезпечення стійкої прихильності мешканців області до створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів такі семінари проходитимуть у всіх районах області.

  З детальною інформацією про Проект та умовами участі в ньому виступлять координатор проекту – Колодка Ігор Леонідович, директор департаменту агропромислового розвитку та члени команди проекту – Таміла Лепьошкіна, координатор заходів проекту, Валерій Бегменко, керівник проекту, та Анатолій Рекун, заступник керівника з навчальної роботи.   
 А щоб семінар був цікавим і змістовним в якості тренерів залучені кращі фахівці Уманського національного університету садівництва. Макушок Ольга Василівна, завідувач Міжрегіонального навчально-практичного центру розвитку сільських територій, доцент кафедри маркетингу, кандидат економічних наук, сільськогосподарський дорадник розповість про роль сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, основні принципи їх функціонування, бізнес-планування та маркетинг. Дубін Олександр Михайлович, доцент кафедри екології і безпеки життєдіяльності, кандидат ветеринарних наук, прочитає лекцію про один із провідних напрямів, який підтримує Проект – кролівництво.
 На семінар також запрошено голову районної державної адміністрації – Ніколенко Ольгу Петрівну, начальника управління агропромислового розвитку Катеринопільської райдержадміністрації – Гаркаву Ганну Володимирівну, сільських голів та сільських жителів району. Варто зазначити, що саме місцева влада відіграє важливу роль в можливості участі у Проекті населення району, оскільки за умовами проекту передбачено співфінансування з місцевих бюджетів.

 


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування