AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

"Фрау Марта" анонсувала зміну власника



На одному з найбільших в Україні підприємств-виробників заморожених фруктів, овочів та ягід ПрАТ "Фрау Марта", потужності якого розміщені в Черкасах, анонсована зміна власників. Про це інформує аграрне інформаційне агентство "Agravery".

За інформацією, що розміщена в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб, на даний час власником 100% акцій "Фрау Марти" є Statinko Limited (Кіпр), а кінцевий бенефіціар Тетяна Перепилична.
"Agravery" зазначає, що Statinko Limited має намір реалізувати двом фізичним особам 100% своїх акцій:

- 89,998% -  Руслану Гурському;

- 10,002% - Ірині Павленко, яка являється генеральним директором "Фрау Марти".

 

Як повідомлялось раніше, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева з робочим візитом відвідала ПрАТ "Фрау Марта".

 

Довідково:

ПрАТ «Фрау Марта» створене в 2003 році з залученням іноземних інвестицій. На базі обладнання, поставленого провідними європейськими виробниками, фахівці побудували сучасне підприємство із заморожування овочевої продукції з використанням провідних технологій, зокрема й шокової заморозки.

Земельний банк становить близько 6 тис. га, парк сільськогосподарської техніки налічує 150 одиниць.

Виробничий цикл компанії містить всі технологічні етапи виготовлення кінцевого продукту: обробка земель, посів, вирощування, збирання врожаю, переробка та заморожування.

Компанія вирощує овочеві, зернові, олійні та бобові культури. Потужність ПрАТ “Фрау Марта” – понад 10 тис. тонн замороженої продукції в рік.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування