AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Ігор Колодка разом з працівниками Управління та спеціалістами обласної фітосанітарної лабораторії відвідали AGROEXPO-2017 у Кропивницькому



Спеціалісти управління агропромислового розвитку облдержадміністрації та Державної установи “Черкаська обласна фітосанітарна лабораторія” відвідали 20 вересня Міжнародну агропромислову виставку “AGROEXPO-2017” у Кропивницькому. Очолив делегацію начальник управління Ігор Колодка.

Цього року в “"AGROEXPO” взяли  участь майже 500 компаній: світові виробники із 10 країн та провідні вітчизняні підприємства, що успішно працюють як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках.

Діапазон тематичних експозицій виставки дуже широкий: рослинництво, техніка та технології, транспорт і спецтехніка, будівництво, енергозабезпечення, екологія, лісове та присадибне господарство, сільський зелений туризм, а також представлено сільськогосподарське тваринництво і птахівництво.

Виробники сільгосппродукції представили найсвіжіші новинки, які можна було не лише побачити, а й випробувати на спеціальному полігоні площею 60 000 кв.м.

На даному заході працює експозиція «Тваринництво та птахівництво». Де представлена племінна велика рогата худоба, коні, свині, вівці, кози, кролі, кури.

 

 Довідково:

За чотири роки існування регіональна виставка "АГРОЕКСПО" перетворилася на міжнародний і найбільший в Україні агропромисловий форум.

Загальна площа "АГРОЕКСПО" складає 100.000 квадратних метрів та включає в себе як відкриті, так і криті (18 000 квадратних метрів) виставкові майданчики.

Унікальною особливістю "АГРОЕКСПО" є можливість побачити в роботі усі типи аграрної техніки на демонстраційному полігоні для польових випробувань площею 60.000 квадратних метрів в безпосередній близькості до головних експозицій учасників.

Виставка має спеціалізовані павільйони, обладнані для утримання та демонстрації племінних тварин загальною площею 3 000 квадратних метрів. Помірна цінова політика виставки "АГРОЕКСПО" дає можливість всім компаніям-учасницям показати максимальну номенклатуру своєї продукції, а географічне розташування робить її максимально доступною для більшості відвідувачів з усіх регіонів України.

Традиційно на "АГРОЕКСПО" проходить "Всеукраїнський освітній ярмарок", де свої наукові розробки демонструють більше 20 вищих навчальних закладів з різних куточків України, а випускники шкіл можуть визначитися з майбутньою професією.


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування