AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

В області стартував конкурс "Черкаська якість"



Державне підприємство «Черкаський науково – виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» оголосило про початок щорічного обласного конкурсу “Черкаська якість”, який допоможе визначити кращі товари й послуги, які виготовляють та надають на Черкащині. Про це розміщена інформація на офіційному веб-сайті підприємства.

 

Довідково:

Переможцями конкурсу у 2016 році стало 9 підприємств.

Традиційно найбільше нагороджених було у представників продовольчої групи. Конкурсна комісія оцінювала не весь асортимент, а конкретно заявлену на конкурс виробником продукцію.

Так, ПАТ «Юрія» отримала нагороду за кефір нежирний вагою 950г та 1500г. За оцінкою експертів, цей продукт дійсно є якісним, а отже заслуговує на увагу споживачів.

Ще одного молочного виробника – ПП „Імперіал плюс” (смт. Чорнобай) - відзначили за молоко згущене варене натуральне з ароматом горіха.

Звання переможця для ПрАТ “Миронівська птахофабрика” (Канівський район, с. Степанці) виборов охолоджений напівфабрикат – гомілки «Делі» курчати-бройлера.

Не залишився без нагород і один з найбільших в Україні виробників хлібобулочних виробів - ТОВ „Черкасихліб ЛТД”. Свій «знак якості» він отримав за хліб «Миколаївський».

Є чим пишатися і рибопереробникам. ТОВ «Тамако-Інвест» нагородили за представлену для конкурсної оцінки воблу в’ялену.

Для ТОВ "Буассон Еліт" Бельведер Груп" переможне звання виборола горілка «Фартова».

У групі «Промислові товари для населення» нагородили компанію ТОВ «Елеваторбуд» за заявлену продукцію – блоки віконні та дверні з полівінілхлоридного профілю з одно та двокамерними склопакетами ТМ «Сучасне вікно»

У групі «Товари виробничо-технічного призначення» нагорода дісталася ПАТ „Ватутінський комбінат вогнетривів” за каолін кальцинований вогнетривкий.

У номінації «Роботи та послуги, які надаються або виконуються у побутовій та виробничих сферах» переможцем стало ТОВ „Нафтопромінвест” (м. Черкаси). Нагороду було вручено за послугу з розробки документів, що обґрунтовують обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, та розробку інших дозвільних документів в сфері екологічного законодавства.
 


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування