AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!

Вийшов з друку практичний посібник для членів СОК, спеціалістів державних структур, дорадчих служб, аграріїв та всіх зацікавлених у розвитку кооперації



1 червня 2017 року вийшов з друку практичний посібник "Управління сільськогосподарськими обслуговуючими кооперативами",  розрахований для членів сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, виконавчих органів державної влади та місцевого самоврядування, сільськогосподарських дорадчих служб, керівників і спеціалістів аграрних формувань, менеджерів, науковців, викладачів, студентів.

Видання підготовлене та видане за кошти ЄС у рамках проекту “Створення регіонального навчально практичного центру розвитку багатофункціональних кооперативів”.

Посібник містить теоретичні основи та практичні рекомендації зі створення і функціонування сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

Висвітлені особливості планування і організації роботи, бізнес-планування, бухгалтерського обліку, оподаткування і звітності суб’єктів господарювання. Надані рекомендації з розведення й ветеринарного обслуговування кролів, вирощування ягід, сушіння фруктів і овочів.

 

Для отримання додаткової інформації а також повної версії посібника, будь ласка, контактуйте з Тамілою Лепьошкіною -  координатором заходів проекту:

e-mail: [email protected]

 tel.: +38 (067) 421 34 17

або звертайтесь за адресою: м. Черкаси, вул. Смілянська 131/1, каб. 225

Управління агропромислового розвитку облдержадміністрації (проект ЄС “Створення регіонального навчально-практичного центру розвитку багатофункціональних кооперативів”)

 

Витяг з посібника для ознайомлення:

 

 

 


Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування