AGROKRAINA.COM.UA

Успішне господарювання!
АК » Агро новини 2017 » Держава компенсує частину витрат на будівництво молочнотоварних комплексів


Держава компенсує частину витрат на будівництво молочнотоварних комплексів

Заступник міністра аграрної політики і продовольства України Олександр Сень заявляє, що держава компенсує частину витрат при будівництві молочнотоварних комплексів.

Про це він повідомив під час візиту на Вінниччину, де брав участь у відкритті молочнотоварного комплексу «Племзавод «Літинський ».

Заступник міністра пообіцяв, що держава компенсує частину коштів, витрачених на будівництво цього комплексу. Він зазначив, що молочнотоварні комплекси в Україну будуються, але їх недостатньо. «Тому ключова увага в наступному році буде приділена молочному скотарству, оскільки ми хочемо запобігти проблемам у майбутньому», – заявив заступник міністра.

Олександр Сень також висловив переконання у тому, що такі комплекси як «Літинський» допоможуть українським переробним підприємствам пройти сертифікацію для постачання продукції не тільки в Росію, а й до Європи.

Молочнотоварний комплекс «Племзавод «Літинський», введений в експлуатацію у с. Громадське Літинського району Вінницької області, розрахований на 1100 корів.

(за матеріалами УНІАН)

Мітки:

Комментарі

Ваш комментар

Опитування

Де ви купуєте насіння овочевих культур?

На базарі
В професійному магазині
На спеціалізованих виставках
В Інтернет магазині
Вирощую сам

Показати всі опитування